Waxguard lakverzegeling - Optimale bescherming lak - Carwash Hoorn Ga naar hoofdinhoud

Ma t/m Za van 08:00 tot 20:00 uur. Zo van 10:00 tot 20:00 uur.

Waxguard

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto dankzij de duurzame beschermlaag extreem goed tegen vuil en weersinvloeden. WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen.

WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest. Zowel nieuwe als tweedehands auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling.

Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.waxguard.nl.

De kosten voor een waxguard behandeling beginnen bij € 230,- voor een nieuwe, 4 persoons auto. Voor gebruikte auto’s en grotere auto’s ligt te prijs hoger, afhankelijk van de grootte van de auto en de status waarin de lak zich verkeerd.

  1. Grondig wassen
  2. Kleien van de lak, hiermee verwijderen wij alle eventuele aanslag op de lak.
  3. Wassen van het voertuig
  4. Polijsten van de lak
  5. Pre cleanen in wasbox, de poriën van de lak gaan met deze behandeling openstaan
  6. Waxguard aanbrengen
  7. Uitpoetsen Waxguard
  8. Stofzuigen voertuig, dashboardreinigen en binnenkant ramen schoonmaken.
  9. Hopelijk een zeer tevreden klant 🙂
Back To Top